Als je op zoek bent naar een leuk kraamcadeau onder de 50 euro, dan zit je hier goed. Wij hebben voor jou 5 cadeaus geselecteerd die iedere nieuwe moeder zal waarderen. We hebben keuze uit verschillende categorieën, dus er is altijd wel iets dat bij de moeder en haar baby past!

Slaapzak voor baby’s

Een slaapzak is een onmisbaar item voor iedere baby.  Je kunt ermee slapen, maar ook als de baby het erg warm of koud heeft. Er zijn verschillende soorten slaapzakken verkrijgbaar, dus je kunt altijd iets vinden wat bij de moeder en baby past.

Speenknuffel

Een speenknuffel is een leuk klein cadeau voor de baby.  De speenknuffel zorgt ervoor dat de baby altijd een speen bij de hand heeft, en is daarnaast ook nog leuk om mee te spelen.

Badcape

Een badcape is een must-have voor elke moeder met een baby. De badcape houdt de baby warm tijdens het baden, en is ook nog eens erg leuk om te zien.

Babyfoon

Een babyfoon is een onmisbaar item voor iedere moeder met een baby. Het geeft de moeder altijd een veilig gevoel om te weten dat haar baby in orde is. Er zijn verschillende soorten babyfoons verkrijgbaar, dus je kunt altijd iets vinden wat bij de moeder en haar baby past.

Luieremmer

Een luieremmer is een onmisbaar item voor iedere moeder met een baby. Met de luieremmer kun je gemakkelijk en hygiënisch alle luiers opslaan. Er zijn verschillende soorten luieremmers verkrijgbaar, zo heb je emmers met losse deksel, maar de beste luieremmer is toch wel de geurloze luieremmer. Dit komt omdat de luieremmer dan geen geur verspreidt, en daardoor is het veel hygiënischer (en prettiger).

De gouden tip gevonden?

Dit waren onze vijf favoriete kraamcadeaus onder de 50 euro. We hopen dat je er wat aan hebt, en dat je nu een leuk cadeau weet voor de nieuwe moeder in je leven!

Vind je het lastig om een duurzaam cadeau te vinden voor de nieuwe moeder? Misschien is onze blogpost “Zo koop je keuze en duurzame spulletjes voor je kindje” dan wat voor jou!

Veel plezier met het uitzoeken van het perfecte cadeau! 🙂

Wat vind jij een leuk kraamcadeau? Laat het ons weten in de comments! We horen graag van je.