In dit artikel zetten we voor je op een rij waar je op moet letten wanneer je een boxkleed aanschaft en waar u een mooi boxkleed voor uw baby kunt kopen. We hopen dat je dit nuttig vindt!

 

Baby’s

 

Baby’s zijn nieuwsgierige wezens. Ze willen alles in hun omgeving verkennen, maar ze missen de motorische vaardigheden en het evenwicht dat nodig is om dat veilig te doen. Als ouders willen we onze kinderen de best mogelijke zorg en aandacht geven, en dit houdt ook in dat wij hen een omgeving moeten bieden waar zij vrij kunnen verkennen en hun vaardigheden kunnen ontwikkelen.

 

Daarom is de box ook zo’n fantastische uitvinding! Een box biedt jouw kleintje een veilige ruimte om rond te kruipen zonder in de problemen te komen of zich te bezeren.  We willen ook dat ze veilig zijn terwijl ze op ontdekkingstocht gaan, dus we moeten ze weghouden van gevaarlijke plekken, zoals badkamers of keukens. Het is essentieel voor de groei en ontwikkeling van je kind dat hij of zij vrij kan spelen, en in een babybox hij dit doen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat hij of zij zonder toezicht door het huis zwerft.

 

Boxkleed

 

Een box is niet compleet zonder boxkleed waarop je baby heerlijk zacht kan liggen en spelen. Hier zijn enkele dingen waar je op moet letten bij het kopen van een nieuw boxkleed voor jouw kleintje:

 

  • Vorm en grootte:

Voordat je je portemonnee trekt, bekijk eerst wat je nodig hebt. Wat voor soort box heb je, is hij rond, rechthoekig of vierkant? Wat zijn de maten van de box? Als je de maat niet precies weet, is het handig om een boxkleed iets groter te nemen. Dan kun het altijd passend maken. Beter iets te groot dan te klein, omdat je kindje zich kan bezeren als het naast de boxkleed op de harde bodemplank terecht komt.

 

  • Materiaal:

Je wilt zekerheid dat een boxkleed van een duurzame hoge kwaliteit stoffen bekleding is gemaakt. Het is belangrijk dat het materiaal van de boxkleed niet giftig is en een beetje meegeeft voor het comfort. Koeka heeft een groot assortiment aan boxkleden, De boxkleden van Koeka zijn gemaakt van biologisch katoen en andere materialen die geen stoffen bevatten die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van kinderen en worden daarop jaarlijks getest. Zo ben je verzekerd van een goed en gezond product voor jouw kindje!

 

  • Wasbaar:

Een boxkleed zal na verloop van tijd vuil worden, dus is het belangrijk dat je ze gemakkelijk kunt wassen als dat nodig is. Meestal zal dit in de wasmachine zijn, maar sommige boxkleden vereisen handwas, dus zorg ervoor om de instructies zorgvuldig te lezen indien nodig. De boxkleden van Koeka was je gemakkelijk op 30 graden in de machine.  Om ze lang mooi te houden is het verstandig ze niet in de droger stoppen en niet te strijken.