Na uren regendruppels tellen op het raam, na dagen dezelfde rondjes te hebben gelopen in de stromende regen of terug thuis komen met coupe windhoos, is het nu eindelijk tijd om naar buiten te gaan! De zon is eindelijk gaan schijnen. Daarbovenop mogen we ook eindelijk weer naar buiten, we mogen namelijk weer het terras op, we mogen weer winkelen, we mogen weer afspreken en ga zo maar door. Al met al een mooi moment om op zoek te gaan naar nieuwe jongenskleding. Voor de zomer ben je vast weer opzoek naar leuke T-shirts of een nieuwe jongensbroek.

Mocht je dus nieuwe jongenskleding nodig hebben. Wij zijn op de hoogte van de laatste modetrends en weten we wat ons te doen staat. Echter, wat doe je met jouw stoere bink rechts van je in de bank? Wat zijn eigenlijk de trends voor jongenskleding? Die heb je namelijk nog niet voorbij zien komen op jouw Instagram, Facebook, of twitter. Dit is geen probleem, want met behulp van deze blog praten we je snel bij!

Denim, denim en nog meer denim

Helemaal terug van weggeweest, dat is denim! Denk bij denim niet alleen aan een jongenskleding zoals gave jeans, maar ook aan spijkerbloesjes, spijkerjasjes en spijkerpolo’s. Denim is met vrijwel alles te combineren en een echte must-have voor jouw stoere bink.

Welke prints op jongenskleding?

Vaak wordt er bij prints gedacht aan meisjes, omdat bij de printjes meteen gedacht wordt aan panterprint of zebrastrepen. Echter, niets is minder waar, prints op jongenskleding zijn namelijk helemaal in voor jongens en met name de tie-dye prints (de kleurrijke printjes, wat eruit ziet als verfvlekken op de kleding) en Galaxy-prints (sterren, ruimtevaartschepen, etc.).

Neon

Neon, wie wordt er nu niet vrolijk van? De mogelijkheden met neon zijn eindeloos, zo kun je kiezen voor een volledig neon kledingstuk, maar zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een effen poloshirt, met neongroene letters. Of wat dacht je van neonroze schoenveters in die nieuwe witte sneakers?

Duurzame jongenskleding

De een na laatste trend van dit moment is duurzaam. Denk hierbij niet aan tweedehands kleding uit de kringloopwinkel (natuurlijk ook heel duurzaam), maar aan kleding gemaakt van duurzame materialen. Duur voor de portemonnee, maar goed voor het milieu.

Comfortabel

Bij comfortabel denk je vaak meteen aan joggingkleding, zoals een trainingsbroek of vest. Maar in dit geval is comfortabele jongenskleding, kleding zoals een spijkerbroek gemaakt van stretchstof, wat zorgt voor een sportieve look. En zo doet een sweater in een hippe kleur (zoals pastel paars) het hedendaags ook heel goed! Er zijn dus verschillende trends waaruit je kunt kiezen om jouw stoere bink hip aan te kleden. Neem dus vooral een kijkje online of in de winkel en maak die kerel hip!